Vali ve Belediye Başkanı Afyonkarahisar'da Mahalle Fırını Ziyareti Yaptı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun Yenidoğan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği Mahalle Fırını projesini ziyaret etti.

Bu proje ile mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik bir fırının hayata geçirildi. Vali Yiğitbaşı, fırının ek binasında kışlık yufka üreten kadınları ziyaret ederek sohbet etti ve kolaylıklar diledi.

Yenidoğan Mahallesi Mahalle Fırını, ilçedeki on üç mahalle fırınından bir tanesidir. Vali Yiğitbaşı, bu fırınımızda çalışan kadınları ziyaret etti ve onlarla sohbet etti. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise, fırında yapılan ekmekleri söz konusu kadınlarla birlikte yaptığı sohbette "Mahalle halkımızın ortaklaşa kullanabileceği ve Belediyemiz tarafından sağlanan yakıt ve personel desteğiyle aktif olarak hizmet veren Mahalle Fırınlarımızın kullanılması bizi oldukça mutlu ediyor. Kadınlarımıza kolaylıklar dilerim." şeklinde konuştu.

Vali Yiğitbaşı'na ziyaretleri için teşekkür eden kadınlarımız, Belediye Başkanı Koyuncu'ya da bu güzel hizmeti sunduğu için teşekkür ettiler.