Üsküdar'da Kanlı Kavga: 3 Ölü, 5 Yaralı!

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da bir kafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada 3 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Üsküdar'da bir kafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada 3 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olayda Hayatını Kaybedenler Kimler?

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Üsküdar'ın Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kafede saat 20.10 sıralarında iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüştüğü bildirildi. Çatışmada hayatını kaybedenlerin kimlikleri ve silahlı çatışmanın nedeni henüz açıklanmadı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olayda yaralanan 5 kişinin de çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis Olay Yerinini Çevreledi

Polis ekipleri olay yerine sevk edilerek geniş çaplı inceleme başlattı. Olay yeri polis şeridi ile çevrilirken, çok sayıda polis ekibi de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Soruşturma Sürüyor

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, silahlı çatışmaya karışan kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.