Ünlü Oyuncu Ünal Silver Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Türk televizyon ve sinemasının tanınmış oyuncularından Ünal Silver, bir süredir devam eden tedavi sürecinin ardından 75 yaşında hayatını kaybetti.

Türk televizyon ve sinemasının tanınmış oyuncularından Ünal Silver, bir süredir devam eden tedavi sürecinin ardından 75 yaşında hayatını kaybetti. "Diriliş: Ertuğrul", "Poyraz Karayel", "Bir Bulut Olsam" gibi sevilen dizilerde ve "Hokkabaz", "Dedemin İnsanları" gibi pek çok filmde unutulmaz performanslarıyla izleyici karşısına çıkan Ünal Silver, Türkiye'nin saygı duyulan oyuncularından biriydi.

Oyuncunun menajerlik ajansı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ünal Silver'in vefatı derin bir üzüntüyle karşılandı. Renda Güner, sosyal medya hesabında "Usta oyuncumuz ve çok değerli dostumuz Ünal Silver’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onu çok özleyeceğiz" şeklinde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Türk televizyon ve sinema dünyası, Ünal Silver'in kaybıyla büyük bir değeri yitirdi. Onun oyunculuk yeteneği ve emekleri her zaman hatırlanacak ve takdir edilecektir