Uluçay: "Afyonkarahisar Yüzyılı'na Damga Vuracağız!"

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim çalışmaları kapsamında sabahın erken saatlerinden itibaren esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bankalar Caddesi ve Kanlıca pazaryeri esnaflarını ziyaret eden Uluçay, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada Afyonkarahisar'ın geleceği için büyük projelere imza atmaya hazırlandıklarını belirtti.

Uluçay: "Afyonkarahisar Yüzyılı’na Damga Vuracağız!"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Merkez ilçe başkan vekili Serkan Mumyakmaz, Gençlik kolları başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu ile kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde Uluçay, hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandıklarını ifade etti. Uluçay, "Hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinliyor, projelerimizi anlatarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Afyonkarahisar Yüzyılı’nı başlatmak adına hemşehrilerimizle birlikte çok büyük projelere imza atacağız" dedi.

Gençler ve Kadınlar İçin Yenilikçi Projeler

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Uluçay, gençlere ve kadınlara yönelik birçok projenin hazırlandığını vurgulayarak, "Teknolojik projelerimiz başta olmak üzere birçok alanda çalışmalar yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın açıklayacağı seçim beyannamemizin ardından, Afyonkarahisar için hedeflediğimiz projeleri detaylarıyla paylaşacağız. AK Belediyecilik anlayışıyla daha önce nasıl hizmet ettiysek, yeni dönemde daha büyük gayretlerle devam edeceğiz. Şehrimizi dünya genelinde olumlu bir noktaya taşımak için çabalıyoruz, çünkü bizim derdimiz de sevdamız da Afyonkarahisar" şeklinde konuştu.

Uluçay, esnaf ziyaretlerine devam ederek hemşehrileriyle doğrudan iletişim kurmayı sürdüreceklerini belirtti. Kampanya sürecinde daha fazla etkileşim ve destek almak adına Afyonkarahisarlıların görüş ve önerilerine açık olduklarını dile getirdi.