Afyonkarahisar'da Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge müsabakaları başladı.

TAKİP ET

Türkiye Yüzme Federasyonu, 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge müsabakalarını düzenlemektedir. Bu müsabakalar, Afyonkarahisar Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu'nda başladı. Toplamda 83 kulüpten 553 sporcu müsabakalara katılmaktadır.

Açılış seremonisinde konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ulusal gelişim projesinin genç yaş kategorisindeki yüzme sporunu desteklemek ve genç yetenekleri keşfetmek amacıyla düzenlenen önemli bir etkinlik olduğunu belirtti. Türkiye Yüzme Federasyonu ile Afyonkarahisar Belediyesi arasındaki iş birliğiyle yüzme müsabakalarının düzenlendiğini söyledi. Kasapoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Müsabakalarda dereceye giren sporcuların ödüllerini ise İl Müdürü Kasapoğlu ve Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Sami Çetinaktı ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Şube Müdürü Nadir Güzbey takdim etti. Müsabakaların devam edeceği ve başarılı sporcuların ödüllendirilmeye devam edileceği bilgisi verildi.