Türkiye Aile Destek Programı'yla 80,4 Milyar TL Destek!

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin bugün hesaplara aktarıldığını duyurdu. Toplamda 80,4 milyar TL'ye ulaşan destekle, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımlar sürdürülüyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nın önemine vurgu yaparak, bugün hesaplara aktarılan ödemelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Göktaş, "Kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımları sürdürüyoruz" dedi. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerle bugüne kadar toplamda 80,4 milyar TL'lik destek sağlanacağını belirten Bakan Göktaş, bu programla düzenli sosyal yardımlardan yararlanan hanelerin yanı sıra dezavantajlı durumda olup da düzenli yardım alamayan hanelerin de desteklendiğini vurguladı. Ayrıca, bu ayki ödemeyle birlikte 4 milyar TL'nin ihtiyaç sahibi hanelere ulaştırılacağını söyledi. Bakanlık olarak, sosyal yardım programlarının etkinliğini artırmak için gelişen ve değişen koşulları göz önünde bulundurduklarını belirten Bakan Göktaş, "Hiçbir ayrım yapmadan, eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla toplumun her kesimine ulaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.