Türk Ordusunun Kahramanı Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil İçin Taziye Mesajları

TAKİP ET

Irak'ın Kuzeyinde Şehit Düşen Mehmetçik İçin Türkiye Ayağa Kalktı

Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil için Türkiye genelinde büyük bir üzüntü yaşanıyor. Türk siyasetinin önde gelen isimleri, şehit askerimiz için taziye mesajları yayımladı. İşte Türkiye'nin dört bir yanından gelen duygusal mesajlar:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş:

Milletimizin başı sağ olsun. Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil için Allah'tan rahmet ve ailesine sabır diliyorum.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan:

Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyor, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

Yaralı Mehmetçiklerimize de Rabb'imden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin:

Irak'ın Kuzeyi harekat bölgesinde şehit olan Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'e yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin mekanı cennet, makamı ali olsun.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç:

Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'e Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin kederli ailesinin, yakınlarının ve aziz milletimizin başı sağ olsun.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan:

Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır, yaralanan askerlere acil şifa diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş:

İrak'ın kuzeyinde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'e Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce:

Irak'ın kuzeyinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan evladımız Kadir Dingil'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Kemal Kılıçdaroğlu (Eski CHP Genel Başkanı):

Irak'ın kuzeyi harekat bölgesinde hain terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan askerimiz Kadir Dingil'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

Türkiye, bir evladını daha vatan topraklarında kaybetmenin derin acısıyla sarsılırken, şehit Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'e rahmet, ailesine ve Türk milletine sabır diliyoruz. Allah mekanını cennet, makamını yüksek eylesin.