Tiktok'ta Yorum Engeli Nasıl Kaldırılır?

TAKİP ET

TikTok Yorumlar Nasıl Açılır?, TikTok Hesabını Silince Yorumlar Silinir Mi?, Tiktok Yayıncılar Ne Kadar Kazanıyor?, Tiktok'ta Yorum Engeli Nasıl Kaldırılır?

Yorum engeli yöneticiler tarafından uygulanmakta olan bir güvenlik önlemidir. Kendi çabanızla bu durumu çözemeyebilirsiniz. İki şekilde yorum engeli almış olabilirsiniz. Birincisi yanlışlık olmuş olabilir, bu durumda yöneticilerle hemen iletişime geçerek talebinizi bildirmeniz önerilmektedir.

İkincisi gün içerisindeki yorum yapma sınırını aşmış olabilmenizdir. Sınırı ilk aştığınızda Tiktok size bir uyarı verir. Tekrar aynı hata yapılırsa ceza ve uyarı anlamında yorum engeli verilmektedir. Yorum engeli 2 güne kadar uzayabilir ancak daha öncede böyle bir ceza aldıysanız bu süre daha uzun da olabilir. Bu kurallara dikkat ederseniz herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Düzenli paylaşım yapmak, aşırı yorum yapmamaya gayret etmek, paylaşımlarınıza yorum gelmesini sağlamak ve yeni paylaşım yapmak ceza almanıza engel olabilecek bazı etkenlerdir. Yorum ve takipçi sayısını artırmak için Bayigram’dan Tiktok takipçi satın al paketlerine 14,99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

TikTok Yorumlar Nasıl Açılır?

Yorum gizlilik ayarlarınızı açmanız gerekmektedir. Profilinizdeki “ayarlar” sekmesinden gizlilik ayarlarına girerek bu alana ulaşabilirsiniz. Yorum yapacak olanları belirleyebilir kullanıcılarınıza yorumları açabilirsiniz.

Takipçilerinizin yorum sayısının artması ve sizin de yorumlara cevap vermeniz etkileşim oranınızı artıracak daha çok kullanıcıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Takipçi sayınızın artması hediye alma oranınızı da yükselteceğinden kazancınızda artmaya başlayacaktır. Ayrıca takipçi sayınızın artması için alternatif seçenekleriniz de bulunmaktadır. Tiktok Türk takipçi satın al paketleri gerçek takipçilerden oluşan ve 14,99 TL’den başlayan fiyatlarla Bayigram internet sitesinde Tiktok kullanıcılarına hizmet sağlamaktadır.

TikTok Hesabını Silince Yorumlar Silinir Mi?

Tiktok hesabınızı sildikten sonra eğer 30 gün içerisinde giriş yapmazsanız hesapla ilgili tüm verileriniz ve paylaştığınız içerikler kalıcı olarak silinmektedir. Tekrar kullanım için farklı bir Tiktok hesabı açarak her şeyi yeniden düzenlemeniz gerekmektedir.

Tiktok Yayıncılar Ne Kadar Kazanıyor?

Şarkı tanıtımı ve sponsorluk anlaşmaları yapan Tiktok kullanıcıları 5000 dolar ile 8000 dolar arasında kazanç sağlayabilmektedir. Bu anlaşmalar içinde fenomen ve takipçi sayılarının çok yüksek olması gerekmektedir. Bayigram.com ile takipçi paketlerine gerçek Türk takipçiler ve ekstra hediyeler dahil anında teslim garantisi ile 14,99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.