Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TÜGİAD'ın Yeni Genel Merkezini Açılışında

TAKİP ET

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Genç İş İnsanları Derneği'nin (TÜGİAD) yeni genel merkez binası açılışına katılarak, genç iş insanlarıyla bir araya geldi.

Bakan Bolat, TÜGİAD'ın önemli bir rol üstlenen sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, genç iş insanlarının ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretme, mesleki dayanışma ve ekonomik gelişimi destekleme misyonunun altını çizdi.

TÜGİAD'ın yeni genel merkezinin hayırlı olmasını diliyor, Genel Başkan Sayın Gürkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum ifadelerini kullanan Bakan Bolat, derneğin hızla büyüyen ve yenilikçi yapısıyla Türkiye genelinde etkili bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı.

Bakan Bolat, Ticaret Bakanlığı olarak ülke ekonomisinin adil, şeffaf ve güvenilir bir ticaret ortamında gelişmesi için çaba gösterdiklerini belirtti. Alın teri döken tacirlerin her zaman yanlarında olacaklarını söyleyen Bakan Bolat, bu çerçevede Ticaret Bakanlığı'nın ülkenin ekonomik büyümesine katkı sağlamak adına adil bir ticaret ortamı oluşturma hedefine vurgu yaptı.