Survivor Sercan Yıldırım'ın Gizli Aşkı Ortaya Çıktı! Ünlü Oyuncuyla 6 Ay Nişanlı Kalmış

TAKİP ET

Dominik'te heyecanla takip edilen Survivor All Star yarışmasına veda eden Sercan Yıldırım'ın geçmişi merak konusu oldu. Özellikle aşk hayatı ile dikkat çeken Yıldırım'ın, ünlü bir oyuncuyla 6 ay nişanlı kaldığı ortaya çıktı.

Sercan Yıldırım Kimdir?

5 Nisan 1990 yılında Bursa'da doğan Sercan Yıldırım, futbol kariyerine 7 yaşında Bursaspor altyapısında başladı. 2008-2009 yıllarında kariyer patlaması yaşayan Yıldırım, Bursaspor ile şampiyonluk yaşadı. 2011 yılında 3 milyon Euro bedelle Galatasaray'a transfer olan Yıldırım, Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor ve Giresunspor'da da forma giydi.

Survivor'a Katıldı ve Dikkat Çekti

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasına katılan Sercan Yıldırım, ünlüler takımında yer aldı. Yarışmadaki performansı ile dikkat çeken Yıldırım, 6. sırada elenerek yarışmaya veda etti.

Aşk Hayatı Dikkat Çekiyor

Futbol kariyeri kadar aşk hayatı ile de dikkat çeken Sercan Yıldırım, 6 Aralık 2021 tarihinde pilates ve yoga eğitmeni Nihan Yönel ile evlendi. Ancak bu evlilik kısa sürdü ve çift yollarını ayırdı.

Gizli Aşk Ortaya Çıktı!

Sercan Yıldırım'ın geçmişte ünlü bir oyuncuyla nişanlı olduğu ortaya çıktı. 2012 yılında Tuvana Türkay ile sevgili olan Yıldırım, 2013 yılında onunla nişanlandı. Fakat bu ilişki de uzun sürmedi ve çift 1,5 yıl sonra ayrıldı.

Sercan Yıldırım'ın Diğer İlişkileri

Sercan Yıldırım, Tuvana Türkay'ın yanı sıra Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, Ceyda Ateş, Ece Erken, Pelin Sönmezer gibi isimlerle de aşk yaşamıştı.

Sercan Yıldırım'ın Öne Çıkan Özellikleri

5 Nisan 1990 yılında Bursa'da doğdu.

Bursaspor altyapısında futbola başladı.

Bursaspor ile şampiyonluk yaşadı.

Galatasaray,Sivasspor,Şanlıurfaspor, Balıkesirspor ve Giresunspor'da forma giydi.

2020 yılında Survivor'a katıldı ve 6. sırada elendi.

2021 yılında Nihan Yönel ile evlendi ve kısa süre sonra boşandı.

2012-2013 yıllarında Tuvana Türkay ile nişanlı kaldı.

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar,Ceyda Ateş,Ece Erken, Pelin Sönmezer gibi isimlerle aşk yaşadı.

Sercan Yıldırım'ın Geleceği

Futbol kariyerine ara veren Sercan Yıldırım, şu an spor yorumculuğu yapıyor. Özel hayatında ise yeni bir aşka yelken açıp açmadığı bilinmiyor