Sülümenli'de Doğalgaz Sevinci! Boru Hatları Döşeniyor

TAKİP ET

Sülümenli'de doğalgaz sevinci! Boru hatları döşeniyor ve kasaba kısa sürede doğalgaza kavuşmaya hazırlanıyor.

Sülümenli halkının uzun zamandır beklediği doğalgaz hayali gerçek oluyor! Sülümenli Belediye Başkanı Hüseyin Varol, seçim öncesi verdiği doğalgaz yatırımı sözünü yerine getiriyor. Boru hatları döşenmeye başladı ve kasaba doğalgaza kavuşmaya hazırlanıyor.

Başkan Varol'dan Teşekkür:

Başkan Varol, 31 Mart yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte EPDK'yı ziyaret ederek doğalgazın kasabaya kazandırılması için yatırım sözü almıştı. Geçtiğimiz günlerde Sülümenli Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Taytak'ın da katkılarıyla doğalgaz yatırımı hız kazandı ve bugün itibariyle doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları başladı.

Kurban Kesilerek Mutluluk Paylaşıldı:

Sülümenli Kasabasına doğalgaz boru hattı döşenmesiyle ilgili ilk kazmanın vurulduğunu söyleyen Başkan Varol, kurban keserek bu mutluluğu belde halkı ile beraber yaşadı. Başkan Varol, "Seçim öncesi verdiğimiz doğalgaz yatırımı sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kasabamızın yıllardır beklediği bu hizmeti nihayet hayata geçiriyoruz. Doğalgaz hat döşeme çalışmalarımızı kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan ve katkı sağlayan Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’e kasaba halkımız adına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Sülümenli'de Doğalgaz Ne Zaman Kullanılacak?

Doğalgaz hat döşeme çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Tamamlanma tarihinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Hattaki gaz akışı sağlandıktan sonra Sülümenli halkı doğalgaz kullanmaya başlayacak.