Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut'u İleriye Taşımak İçin Yeniden Aday Adayı

TAKİP ET

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, 15 yıl boyunca Şuhut'u daha ileri bir noktaya taşımak için gösterdiği çabalardan ve elde ettiği başarılarından dolayı hemşehrilerine teşekkür etti. Bozkurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki destekçileriyle birlikte şehre hizmet etmek adına partisinden yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

Bozkurt, yaptığı açıklamada, "Kıymetli Hemşehrilerim; 15 yıl boyunca durmadan, yorulmadan Şuhut'u daha ileri bir noktaya taşımak için birlikte çalıştık, birlikte başardık. Şuhut her şeyin en iyisine layıktır diyerek, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Muhterem Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte şehrimiz için durmadan, yorulmadan çalıştık" dedi.

Şehre kazandırılan muazzam eserlerle, ötekileştirmeden, kavgasız, istişareyle önemli adımlar atan Bozkurt, 15 yıllık birikim ve tecrübesiyle şehri daha ileriye taşımak amacıyla yeniden aday adayı olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde "Yola Devam Edeceğiz, Durmadan Gideceğiz" ilkesi doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Bozkurt, bu süreçte teşkilatları ve milletvekillerinin büyük destekçisi olacaklarını vurguladı.