Suçla Mücadelede Farkındalık: En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'ndan Önemli Eğitim. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından, Sandıklı ilçesi Çakır Mahallesi'nde faaliyet gösteren Koyuncu Seracılık işletmesinde önemli bir eğitim gerçekleştirildi.

En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında düzenlenen seminerde, (135) anne ve anne adayına narkotik uyuşturucu madde kullanımının zararları ve bağımlılıkla mücadele konularında eğitim verildi.

Anne ve Anne Adaylarına Özel Bilinçlendirme

Seminer, suçla mücadele konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi'nin bir parçası olarak düzenlendi. Katılımcılara uyuşturucu madde kullanımının zararları, bağımlılıkla mücadele stratejileri ve suçla mücadelede annelerin oynayabileceği rol üzerine detaylı bilgiler verildi. Bu sayede annelerin çocuklarını daha iyi yetiştirmeleri ve olumsuz alışkanlıklardan korumaları amaçlandı.

İşletme Personeline Suçla Mücadele Eğitimi

Seminer aynı zamanda Koyuncu Seracılık işletmesinde faaliyet gösteren personelin de suçla mücadeleye duyarlı hale gelmesini hedefliyor. İşletme içinde görev yapan personeller, suçla mücadele konusunda bilgilendirilerek, uyuşturucu madde ticareti, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede nasıl yardımcı olabilecekleri konusunda eğitim aldılar. Bu şekilde işletme içinde suçla mücadele bilinci güçlendirilerek, daha güvenli bir çalışma ortamı oluşturulması amaçlandı.