Sosyal medyada tanınan Ayşenur Parlak, kanserle mücadelesini kaybetti

TAKİP ET

Sosyal medyada çektiği videolar ile tanınan Ayşenur Parlak, 37 yaşındayken kanserle mücadelesini kaybetti. Bir kız çocuğu annesi olan Parlak, 14 Kasım'da Kuşadası'nda ikiçeşme Cami'nde kılınacak olan ikindi namazının ardından Yeni Asri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Kuşadası'nda yaşayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerce tanınan 37 yaşındaki Ayşenur Parlak, hayatını kaybetti.  Parlak'ın uzun süredir direndiği kanser hastalığına yoğun bakımda iken boyun eğdiği öğrenildi. Parlak'ın bir kız çocuğu annesi olduğu öğrenldi.

Ayşenur Parlak'ın cenaze namazı, 14 Kasım'da İkiçeşmelik Camiinde İkindi namazının ardından gerçekleşecek.  Ardından, Parlak'ın cenazesi Yeni Asri mezarlığa defnedilecek.

Ayşegül Parlak'ın rahatsızlığı neydi?

Kendisi, 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfoma hastalığını yenmiş ve verdiği bu mücadele ile herkese ilham kaynağı olmuş bir isimdi. Ancak, 33 yaşında yakalandığı dördüncü evre kolon kanseri her ne kadar direndiyse de Parlak'ı yaşama bağlayamadı. Bu haberi aldığında sevenleri ve takipçileri büyük bir üzüntü ve şok yaşadı.