Söke Gazeteci Mustafa Kavruk'u Kaybetti

TAKİP ET

Aydın'ın Söke ilçesinde, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şubesi eski başkanlarından ve bir çocuk babası olan Gazeteci Mustafa Kavruk (63), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu acı kayıp, Aydın basın camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Gazeteci Mustafa Kavruk Sevenlerini Üzdü

Aydın Söke ilçesinde uzun yıllar gazetecilik ve basın camiasına hizmet veren Gazeteci Mustafa Kavruk, Söke Koca Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Merhumun vefat haberi, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekteyken ulaştı ve 20.30 sularında yaşamını yitirdi.

Kavruk'un Sağlık Mücadelesi

Geçtiğimiz Perşembe günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mustafa Kavruk'a, kalp krizi teşhisi konuldu. Hemen Anjiyo yapılarak yoğun bakıma alınan gazeteci, bir süre tedavi gördü. Ancak, hayati tehlikeyi atlatan Kavruk'un sağlık durumu aniden ağırlaşarak vefat etti.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Mustafa Kavruk'un cenaze namazına, ailesi ve mesai arkadaşlarının yanı sıra Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. Söke Belediyesi, yayınladığı taziye açıklamasında, gazeteci Mustafa Kavruk'u dualarla son yolculuğuna uğurladıklarını belirtti.

Söke Belediye Başkanı'ndan Başsağlığı Mesajı

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, acılı günlerde Kavruk'un ailesini yalnız bırakmadı. Başkan Arıkan, merhuma Allah'tan rahmet dilerken, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu. Kocacami'de kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Kavruk, dualar eşliğinde Granta Mezarlığı'na defnedildi.

Başkan Arıkan'dan Taziye Mesajı

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, "Sökeli duayen gazeteci Mustafa Kavruk'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Mustafa Kavruk'a Allah'tan rahmet, ailesine ve basın camiasına baş sağlığı diliyorum. Dualarımız, onun için" dedi.