Sigara Fiyatlarına Yeni Zam: En Ucuz Sigara Ne Kadar Oldu!

TAKİP ET

Sigaraya Bir Darbe de Yeni Zamla Geldi! Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'dan Yapılan Açıklama

Geçtiğimiz aylarda artan sigara fiyatlarına bir darbe daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna paket başına zam yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bu son zamla birlikte, en ucuz sigara fiyatı 52 TL'ye çıkarken, en pahalı sigara ise 58 TL ile 60 TL arasında satılmaya başlandı. Zamlı fiyatlar 2 Ocak'tan itibaren uygulanmaya başlayacak.

Erol Dündar, yaptığı paylaşımda zam geçişlerinin yarın da devam edeceğini vurgulayarak, sigara tiryakilerini yeni fiyatlar konusunda bilgilendirdi. Sigara fiyatlarındaki bu artış, tiryakileri ekonomik açıdan olumsuz etkileyecek gibi görünüyor.

Son Durum: Sigara Fiyatlarında Yeni Rekorlar!

Yapılan zamla birlikte, piyasada satılan sigara paketlerinin fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Sigara tiryakileri, en ucuz sigara paketini 52 TL'ye alırken, tercih ettikleri markaların paketlerini 58 TL ile 60 TL arasında ödemek zorunda kalacaklar.

Sigara alışkanlığına devam edenler, 2 Ocak'tan itibaren bu zamlı fiyatları ödemek durumunda kalacak. Bu durum, sigara harcamalarını artırarak sigara tüketenlerin cebini daha fazla zorlayacak gibi gözüküyor.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı'ndan Açıklama

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarındaki bu zamla ilgili olarak şunları söyledi: "Maliyetlerdeki artışlar nedeniyle bir sigara grubunda fiyatları güncelledik. Tiryakilerimizin bu konuda anlayış göstermelerini bekliyoruz. Zam geçişleri yarın da devam edecek, bu konuda herhangi bir değişiklik olmayacak."

Dündar, sigara fiyatlarındaki artışın devam edebileceğine dair uyarılarda bulunarak, sigara tiryakilerini gelecekteki olası zam konularında hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.