Sezer Küçükkurt: MHP'nin Şeffaf ve Üretken Belediyecilik Anlayışında Tüm Afyonkarahisar Yer Bulacak

TAKİP ET

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP'nin şeffaf ve üretken belediyecilik anlayışında, tüm Afyonkarahisar'ın kendine yer bulacağını belirtti.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, ve diğer ilçe başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde Küçükkurt, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden, Oda Başkanlarına kadar çeşitli kesimleri dinleyerek sorunlarını ve beklentilerini öğrendi.

Üretken ve Sürdürülebilir Belediyecilik İçin Sezer Küçükkurt Diyoruz

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sezer Küçükkurt'u "temiz, namuslu, güvenilir bir Belediye Başkan adayı" olarak tanımlayarak, uzun yıllardır Afyonkarahisar halkının özlediği niteliklere sahip olduğunu ifade etti. Taytak, MHP'nin üretken belediyecilik anlayışının, Afyonkarahisarlıların en üst düzeyde faydalanacağı bir hizmeti getireceğine inandığını belirtti.

Esnafın Sorunları İstişare Ediliyor

Sezer Küçükkurt'un ziyaretleri esnasında esnafın sorunlarının detaylı bir şekilde istişare edildiği bildirildi. Afyonkarahisar'daki ticaretin bel kemiği olan esnafın, Sezer Küçükkurt'un başkanlığında MHP'nin üretken belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanacağına olan inançları ifade edildi.

Sezer Küçükkurt: Afyonkarahisar'ın Her Kesimi Kendine Yer Bulacak

Aday Sezer Küçükkurt, yaptığı açıklamada şehrin sorunlarını iyi bildiklerini ve Afyonkarahisar'ın tüm kesimlerinin MHP'nin şeffaf ve üretken belediyecilik anlayışında kendine yer bulacağını vurguladı. Küçükkurt, şehrin layıkıyla yönetilmesini ve adalet ile liyakata özen gösterilmesini istedi. Projelerini ortaya koyduktan sonra, sürdürülebilir bir belediyecilik anlayışının eksikliğinden kaynaklanan sorunlara vurgu yaptı ve Afyonkarahisarlıların birlik ve iş birliği içinde bu sorunların üstesinden gelebileceğine inandığını söyledi