Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın her köşesini adım adım geziyor

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, seçim kampanyası kapsamında Afyonkarahisar'ın her köşesini adım adım geziyor.

İlkokul yıllarından itibaren şehrin sokaklarını, mahallelerini ve caddelerini adeta bir harita gibi ezberleyen Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın trafik ve otopark gibi acil sorunlarına çözüm getirmeyi hedefliyor.

Afyonkarahisar'ın Nabzını Tutan Bir Aday

Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar merkezinde ayağının basmadığı yer olmadığını vurgulayarak, "Bu şehri iyi biliyorum. Seçildiğimiz takdirde ilk olarak trafik sorununu çözeceğiz" diyor. İlkokul yıllarında gazete dağıtıcılığı yaparak şehrin her sokak ve mahallesini tanıyan Küçükkurt, halkın içinden biri olduğunu ve şehrin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade ediyor.

Halkla Bütünleşmiş Bir Aday

Afyonkarahisarlıların duaları ve desteğiyle hareket edeceğini dile getiren Küçükkurt, belediye başkanı olduğu takdirde istişare kültürüne önem vereceklerini ve halkın nabzını tutacaklarını belirtiyor. Halkın içinden biri olarak doğup büyüdüğü şehrin sorunlarını yakından bildiğini ve çözüm için çalışacağını vurgulayan Küçükkurt, siyasi gücü hizmet için kullanacağının altını çiziyor.

Kültürel Mirasa Saygı ve Hediye

Küçükkurt'un ziyaret ettiği Ahıskalı Ozan Halit Kara, ona özel beste yaparak Türklere özgü bir Kalpak hediye etti. Kültürel mirasa saygı duyan ve şehrin kültürel dokusunu korumayı hedefleyen Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın tarihine ve insanına değer verdiğini gösteriyor.