Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay, son yolculuğuna yarın uğurlanacak

TAKİP ET

Afyonkarahisarlı Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay, Yarın Toprağa Veriliyor.

Afyonkarahisarlı şehidimiz, Piyade Teğmen Ramazan Günay, Pençe-Kilit Harekatı'nda teröristlerle yaşanan çatışmada hayatını kaybetti. Kahraman askerimizin naaşı bugün Şırnak'tan Afyonkarahisar'a getirilecek. Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'nda düzenlenecek karşılama töreni, saat 18.30'da gerçekleştirilecek.

Şehidimiz, Salı günü öğle namazını müteakip Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Son Görev Yarın: Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay'ı Anma Töreni

Afyonkarahisar'ın gururu, Pençe-Kilit Harekatı'nda gösterdiği kahramanlıklarla bilinen Piyade Teğmen Ramazan Günay, yarın toprağa verilecek. İşte detaylar:

Naaş Getiriliyor: Şehidimizin naaşı bugün saat 17.10'da Şırnak'tan hava yoluyla Afyonkarahisar'a getirilecek.

Karşılama Töreni: Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'nda saat 18.30'da düzenlenecek olan karşılama töreniyle Piyade Teğmen Ramazan Günay son yolculuğuna hazırlandığı yerden uğurlanacak.

Defin Töreni: Salı günü (yarın) öğle namazına müteakip, Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde düzenlenecek olan törenle şehidimiz son istirahatgahına kavuşacak.

Türkiye ve Afyonkarahisar, Kahramanını Unutmayacak

Piyade Teğmen Ramazan Günay, vatan mücadelesinde gösterdiği fedakarlık ve kahramanlıkla Türkiye'nin gönlünde özel bir yer edindi. Ailesine, sevenlerine ve tüm Türk milletine başsağlığı dileriz. Kahramanımızın ardında bıraktığı iz, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine olan inancını pekiştirecek. Unutmayacağız, minnetle anacağız.