Şehit Hava Astsubay Sadettin Boy'un babası, aramızdan ayrıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisarlı Şehit Hava Astsubay Sadettin Boy'un babası Hüseyin Boy vefat etti.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi Muratlar Köyü'nden olan 77 yaşındaki Hüseyin Boy hayatını kaybetti. Hüseyin Boy, Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Sadettin Boy'un babasıdır.

Merhum, Altınkaya Muhasebe Mali Müşavirlik Ortağı Şenol Bilgin'in kayınpederi olarak da tanınmaktadır. Eski Afyonkarahisar Tapu Müdürü Vahdettin Boy'un babası olan Hüseyin Boy, Afyon Çimento Fabrikası'ndan emekli olmuştur.

Hüseyin Boy'un vefatı, ailesi ve yakın çevresi için büyük bir üzüntü kaynağı olmuştur. Merhumun vefatı dolayısıyla yapılan cenaze ilanına göre, Hüseyin Boy'un cenazesi İhsaniye İlçesi Muratlar Köyü Mezarlığı'nda defnedilecektir. Cenaze namazı, ikindi namazını müteakip kılınacaktır.

Cenaze Töreni Detayları

Yaş: 77

Vefat eden: Hüseyin BOY

Defin Yeri: İhsaniye İlçesi Muratlar Köyü Mezarlığı

Cenaze namazı, İhsaniye İlçesi Muratlar Köyü'nde düzenlenecek olup,  kılınacak namaz sonrası toprağa verilecektir.  Merhum Hüseyin Boy'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı dileriz.

Şehit Hava Astsubay Sadettin Boy Kimdir?

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi Muratlar Köyü nüfusuna kayıtlı olan Şehit Hava Astsubay Sadettin Boy, 16 Mayıs 2001 tarihinde Malatya'nın Akçadağ ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyona katılırken, Malatya Akçadağ bölgesinde uçağın düşmesi sonucu şehit olmuştur.