Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Çifteler ve Günyüzü ilçelerini ziyaret etti.

TAKİP ET

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Erdinç Ozkurt, Çifteler ve Günyüzü ilçeleri...

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Erdinç Ozkurt, Çifteler ve Günyüzü ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını incelemek ve değerlendirmek amacıyla ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Çifteler Devlet Hastanesini ziyaret eden Prof. Dr. Uğur Bilge, başhekim Uzm. Dr. Yahya Kemal Balibaşa ve hastane müdürü Gürdal Kandır ile görüşmeler yaptı. Ardından hastanedeki acil servis ve poliklinikleri ziyaret ederek hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbet etti ve onların istek ve taleplerini dinleyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca, Çifteler Devlet Hastanesinde çalışan tüm sağlık personeliyle bir araya gelerek taleplerini ve önerilerini aldı.

Prof. Dr. Uğur Bilge ve Dr. Erdinç Ozkurt, Günyüzü İlçesindeki çeşitli programlara katılmak üzere Vali Hüseyin Aksoy'un ziyaretlerine eşlik ettikten sonra Günyüzü ilçesinde bulunan sağlık kuruluşlarını ve Günyüzü İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada hastane başhekimi Dr. Uğurcan Canbay ve hastane müdürü Mehmet Ali Doğrugöl ile görüşerek bilgiler aldılar. Ayrıca hastane acil servisinde tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla da bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Son olarak, Prof. Dr. Uğur Bilge ve Dr. Erdinç Ozkurt, Belediye Başkanı Menderes Durgut'a nezaket ziyaretinde bulundular.