Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Açıklandı

TAKİP ET

Saadet Partisi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayını belirledi. Beytullah Karataş, Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Beytullah Karataş Kimdir?

Beytullah Karataş, 1992 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. Eğitim hayatına Şemsettin Karahisari Ortaokulu’nda başladı ve Lise eğitimini Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nden mezun oldu. Gıda ve Teknoloji alanlarında ticaretle uğraşmaktadır.

Lise yıllarında Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar teşkilatlarında aktif olarak yer aldı. Üniversite yıllarında AGD Isparta Üniversite Başkanlığı ve AGD Genel Merkez Üniversite Teşkilat Başkanlığı gibi görevleri üstlendi. Sosyal sorumluluk ve gönüllü yardım organizasyonları kapsamında Afrika ülkeleri başta olmak üzere 12 farklı ülkeye seyahat etti. 2018-2019 yıllarında AGD Genel Başkan Yardımcılığı, Tanıtım ve Medya Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlendi. 2019 Yerel seçimlerinde Saadet Partisi Genel Merkezi’nin görevlendirdiği çeşitli bölgelerde Karargah Başkanlığı görevini üstlendi. 2020 yılından 18 Ocak 2022 tarihine kadar Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, Eğitim Başkanlığı görevlerinde bulundu.

18 Ocak 2022 tarihinden itibaren Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı vazifesini yürüten Karataş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Karataş'ın belediye başkanlığı için yoğun bir çalışma dönemine start verdi