Real Madrid'in Yıldızı Arda Güler, Granada'yı Farklı Geçti: İşte Maçın Detayları!

TAKİP ET

Real Madrid'in İspanya La Liga'da mücadele ederken depar atan Arda Güler, takımının 4-0'lık galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

Arda Güler'in İmzasıyla Galibiyet

Real Madrid, La Liga'nın 35. haftasında deplasmanda Granada'yı 4-0 mağlup ederek, önemli bir galibiyet elde etti. Bu zaferle birlikte Granada da küme düşme kaderine terk edildi.

Maçın kırılma anlarından biri, Arda Güler'in 45+2. dakikada kaydettiği gol oldu. Güler, Fran Garcia'nın asistinde ceza sahasında buluştuğu topu filelere göndererek sezonun üçüncü golünü kaydetti. Ayrıca, Brahim Diaz'in 58. dakikada attığı golde de pozisyonu hazırlayan isim oldu.

Marca'nın Yorumu

Marca gazetesi, Arda Güler için övgü dolu sözlerle dolu bir yorum yayınladı. "Kendi sahasına dripling yapan Türk futbolcu, kalitesini bir kez daha gösterdi. Arda kendini göstermek ve taraftarını etkilemek için oldukça istekli görünüyor. Saklanmıyor ve sürekli topu istiyor. Karakterini ortaya koyuyor. Ancelotti sihirli bir değneğe dokundu. Arda bu sezon pek fazla dakika almadı ama şans bulduğu her seferinde yeni bir şeyler icat etmeyi başarıyor," şeklinde yorumladılar.

Kutlama Heyecanı

Real Madrid'in puanını 90'a çıkardığı bu zaferin ardından, yarın şampiyonluk kupasını alacakları kutlamalar için hazırlıklar başladı. Takım, geleneksel olarak taraftarlarla birlikte Kibele Meydanı'nda buluşacak. Ancak, bu zaferle birlikte Granada, Almeria'nın ardından La Liga'nın alt liginde mücadele etmeye hak kazanan ikinci takım oldu.

(AFYON KENT HABER SPOR SERVİSİ)