Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör Sinema Rekorları Kırıyor!

TAKİP ET

Rafadan Tayfa Serisi Tarih Yazıyor: En Çok İzlenen ve Kazanan Animasyon!

Sinema tarihimize damgasını vuran Rafadan Tayfa serisi, dördüncü filmi "Hayrimatör" ile adeta bir zafer serüvenine dönüştü. Artık sadece animasyon kategorisinin ötesine geçerek sinema tarihinin en çok hasılat elde eden yapımı unvanını kazandı.

2024'te Gişe Lideri: Rekorlarla Dolu Bir Hafta!

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, 2024 yılına gişe lideri olarak giriş yaptı ve ara tatilin etkisiyle haftalık 450 bin gibi rekor bir izleyici ortalaması yakaladı. 29 Ocak haftasında ise muazzam bir başarı elde ederek 1 milyon 810 bin izleyici ve 207 milyon TL hasılat elde etti.

Rakipleri Geride Bıraktı: 250 Milyon TL Hedefi!

Sinema tarihimizin en çok kazanan yapımı olan Ölümlü Dünya 2'nin 213 milyon TL'lik rekorunu Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, 5 Şubat itibariyle aşacak gibi görünüyor. 2 milyon üzerinde izleyici ve 250 milyon TL hasılat hedefiyle Rafadan Tayfa 4, tarihi bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

Rafadan Tayfa Serisi: 9 Milyon İzleyici, 500 Milyon TL Hasılat!

Rafadan Tayfa serisinin dört filmi toplamda 9 milyon civarında izleyici ve 500 milyon TL civarında hasılat elde ederek pek çok film serisini geride bıraktı. İsmail Fidan ve TRT Çocuk iş birliği, sinema tarihine geçen bu başarıya ortak olmanın gururunu yaşıyor. Animasyon dünyasının yıldızı Rafadan Tayfa, izleyicilerden tam not alarak adını altın harflerle yazdırıyor.