Özgür Özel: Afyon Bugüne Kadar Görmediği Hizmeti Bizde Görecek

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Afyonkarahisar Belediyesi'ni Ziyaret Etti: Afyon Bugüne Kadar Görmediği Hizmeti Bizde Görecek; Gördüğü Yanlışı Bizde Görmeyecek dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette Özel, Afyonkarahisar'ın ilk kadın Belediye Başkanı olan Burcu Köksal'ı tebrik etti ve şehre yönelik vizyonunu paylaştı.

Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyon'un görmeyi arzuladığı hizmetleri sunacaklarını ve geçmişte yapılan hataları tekrarlamayacaklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Burcu Köksal, seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirterek, Özgür Özel'e teşekkürlerini iletti.

Özel, "Mazeret üretmeyeceğiz, iş üreteceğiz" diyerek, Afyonkarahisar'a sağlık turizmi gibi alanlarda hizmet sunacaklarını ve herkesin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı, Burcu Başkan'a her anlamda destek vereceklerini ve kadınların siyasetteki önemini vurguladı. Ziyaret, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz'daki simgesel görüntüsünü içeren plaketin takdim edilmesiyle sona erdi.