"Mutluluk Kervanı" Projesi Sinanpaşa'da Gerçekleşti

TAKİP ET

Sinanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen "Mutluluk Kervanı" projesi, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın himayelerinde b...

Sinanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen "Mutluluk Kervanı" projesi, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın himayelerinde başlatılan bir etkinlik olarak devam ediyor. Bu proje, çocukların bilişsel, duyusal ve motor becerilerinin gözlemlenmesini amaçlamaktadır. Sinanpaşa ilçesindeki Güney Kasabasında bulunan Güney İlkokulu ile Güney Ayşe Zeynep Kocabıyık Ortaokulu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sinanpaşa Kaymakamı V. Harun Reşit Han, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tolga Yağan, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve diğer il ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

"Mutluluk Kervanı" projesi kapsamında öğrenciler, Mobil Kendin Yap Atölyesi'nde robotik kodlama ve ahşap yakma etkinliklerine katıldılar. Ayrıca resim, ebru ve müzik atölyelerinde eğlenceli zaman geçirdiler. Proje ayrıca rehberlik hizmetleri ve diğer farklı etkinlikler de sunmaktadır.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, etkinliğin amacının her zaman çocuklar olduğunu belirterek Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na, Sinanpaşa Kaymakamı V. Harun Reşit Han'a, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'na ve tüm destek verenlere teşekkür etti.

#Sinanpaşa #MutlulukKervanı #Çocuklarımız #Eğitim