Müsavat Dervişoğlu'ndan Erdoğan Aslıyüce İçin Taziye Mesajı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ahmet Yesevi Vakfı'nın Yesevi gönüllü başkanı ve yazar Erdoğan Aslıyüce'nin vefatı nedeniyle üzüntülerini dile getirerek bir taziye mesajı yayımladı. Dervişoğlu, mesajında Aslıyüce'nin Türk Milliyetçiliği hareketine olan katkılarına vurgu yaptı.

Dervişoğlu'ndan Anlamlı Mesaj: Ruhu Şad, Mekânı Cennet Olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ahmet Yesevi Vakfı'nın Yesevi gönüllü başkanı ve yazar Erdoğan Aslıyüce'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle karşıladı. Dervişoğlu, yayımladığı taziye mesajında Aslıyüce'nin Türk Milliyetçiliği hareketine olan katkılarını ve onun bu alandaki önemli rolünü vurguladı.

Erdoğan Aslıyüce'nin Anısı Yaşatılacak

Erdoğan Aslıyüce, Ahmet Yesevi Vakfı'nın gönüllü başkanı olarak Türk kültürüne ve milliyetçiliğine yaptığı katkılarla tanınıyordu. Onun vefatı, Türk milliyetçiliği camiasında büyük bir boşluk oluşturdu. Dervişoğlu, mesajında Aslıyüce'nin anısının yaşatılacağını ve onun izinden gidenlerin onun mirasını devam ettireceğini belirtti.

İYİ Parti'den Başsağlığı Mesajı

Dervişoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve bayraktarı olmaktan her dem gurur duyduğu Türk Milliyetçiliği hareketinin bütün mensuplarına başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.