Muş 1984 Muşspor, Afyonspor'u 3 Golle Geçti!

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 3. Eleme Turu maçında 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Afyonspor, 3. Lig ekibi Muş 1984 Muşspor karşısında 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Muş ekibi bir üst tura yükselirken, Afyonspor hayal kırıklığı yaşadı ve kupadan elendi

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecan dolu 3. Eleme Turu, nefes kesen bir maça ev sahipliği yaptı. 2. Lig Beyaz Grup'ta top koşturan Afyonspor, kendi sahasında 3. Lig 4. Grup temsilcisi Muş 1984 Muşspor'la karşı karşıya geldi. Ancak favori olarak görülen Afyonspor, sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Zafer Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada öne geçen taraf Afyonspor oldu. Maçın 15. dakikasında Tolga'nın ayağından gelen golle 1-0 öne geçen Afyonspor, bu durumu maçın sonuna taşımayı başaramadı.

Karşılaşmanın gidişatını değiştiren goller 23. ve 27. dakikalarda sahneye çıktı. Furkan'ın golcülük kıvılcımını yaktığı bu dakikalar sonrasında Muş 1984 Muşspor, maçta öne geçti. 68. dakika Mahsun'un golüyle Muş 1984 Muşspor'un farkı açmasının ardından, sahadan 3-1 galip ayrılan Muş ekibi, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 4. Eleme Turu'na yükselme başarısını gösterdi.

Bu mağlubiyetle büyük hayal kırıklığı yaşayan Afyonspor ise, Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam edemeyecek. Şaşırtıcı sonuçla kupadan elenen ekip, taraftarlarını büyük bir üzüntüyle baş başa bıraktı.