Mülakatların Kaldırılması İçin Cumhurbaşkanından Randevu İsteyecek

TAKİP ET

Gelecek-Saadet Partileri Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada mülakatların kaldırılması konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep edeceğini açıkladı. Şahin, "Umarım bu randevu bize verilir, gençlerimiz adına böyle bir adım atılmasına biz de vesile olmuş oluruz" dedi.

Şahin, mülakatların kaldırılması konusundaki sözlerine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanından bu sözünü tutması için randevu talep edeceğini ifade etti. Konuşmasında, Türkiye'de hak edenin kazandığı bir düzeni birlikte inşa edelim, siz de sözünüzü tutmuş olursunuz diyen Şahin, Milli Eğitim Komisyon Başkanı, Milli Eğitim Bakanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve diğer yetkililere seslenmesine rağmen sonuç alamadığını belirterek, Artık son çare Sayın Cumhurbaşkanından gençlerimiz adına mülakatların kaldırılması konusunda randevu isteyeceğim dedi.

Şahin, konuşmasının sonunda, Cumhurbaşkanına sunmak üzere gelen kamuoyu raporlarını da paylaşacağını ve umarım bu randevunun kendilerine verileceğini ifade etti. Şahin, böylece gençlerin lehine bir adım atılmasına vesile olmayı umduklarını dile getirdi.