Milletvekili Yurdunuseven'in girişimleriyle modern anaokulu

TAKİP ET

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Liderliğinde Yapılan 8 Derslikli Anaokulu Hizmete Girmeye Hazır!

Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Gazi Mahallesi'nde gerçekleştirdiği önemli bir girişimle bölge halkının beklentilerini karşılamak adına 8 derslikli modern bir anaokulu binasının tamamlanma aşamasına getirilmesini sağladı. Yurdunuseven, anaokulu binasının incelemelerini bizzat gerçekleştirerek, bu önemli projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Harbiş Gazi Mahallesi'nde, bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiği anaokulu binası projesinde önemli bir aşamaya gelindiğini belirtti. Mart ayında başlanan inşaatın hızla tamamlanmasının ardından Yurdunuseven, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya ve Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü ile birlikte binayı detaylı bir şekilde inceledi.

Yapımı sürecinde yakından takip edilen anaokulu binası, 8 derslikten oluşmasıyla dikkat çekiyor. Milletvekili Yurdunuseven, yaptığı açıklamada, "Harbiş semtindeki mahalle muhtarlarımız, bize bölgede kapsamlı bir anaokulu binası talebinde bulunmuşlardı. Bu talepleri değerlendirerek Mart ayında başladığımız inşaat, kısa sürede tamamlanma aşamasına geldi. Şimdi, bu modern binayı minik yavrularımıza kazandırmak için sabırsızlanıyoruz. Eğitim, toplumlarımızın geleceği için kilit bir faktördür. Bu nedenle, çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilecekleri bir ortam sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye'nin geleceğini, eğitim gören gençlerimizle birlikte inşa edeceğimize inanıyoruz" dedi.

Anaokulu binası, içerisinde bulunan yönetim odası, eğitimci odası, oyun salonu, yemekhane ve son teknoloji derslikleriyle dikkat çekiyor. Milletvekili Yurdunuseven, "8 derslik olarak planlanan anaokulumuzda minik yavrularımızın en güzel şekilde eğitim alması için her detay düşünüldü. Farklı yaş gruplarına yönelik 8 ayrı sınıf ile çocuklarımızın okul öncesi eğitim alabilecekleri bir ortam sunuyoruz. Şimdi, bu okulumuzda ilk ders zilinin çalması için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuştu.

Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, Yurdunuseven'e yer tahsisi aşamasından başlayarak projenin her aşamasında gösterdiği destek için teşekkür etti. Yalçınkaya, "Milletvekilimiz her zaman yanımızda oldu. Mahallemizin her türlü talebini karşılamak adına büyük bir çaba gösterdiler. Sonuç olarak, 8 derslikli anaokulu binamızı mahallemize kazandırdık. Bu okulumuz, sadece Gazi Mahallesi'ne değil, tüm bölgeye hizmet edecek" ifadelerini kullandı.

Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü de Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'e, anaokulu binasının yapımındaki yoğun çabası ve takipleri için teşekkür etti. Köylü, "Milletvekilimiz, bu projede gösterdiği liderlikle mahallemize modern bir eğitim tesisi kazandırmamıza yardımcı oldu. Kendisine mahallemiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.