Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Halkın Taleplerini Dinliyor

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, sıkça düzenlediği "Halk Günü" buluşmalarında, Afyonkarahisarlı vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek çözüm noktasında çaba gösteriyor. Bu seferki buluşma, AK Parti Afyonkarahisar İl Binası'nda gerçekleşti ve yoğun katılıma sahne oldu.

Halkın Sesine Kulak Veren Bir Milletvekili

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisarlıların derdine ortak olmak ve çözüm noktasında etkin rol almak adına "Halk Günü" programlarını düzenlemeye devam ediyor. Vatandaşların sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerini değerlendirmek ve not almak için düzenlenen bu buluşmalara katılım her geçen gün artıyor.

Vatandaşlarla Birebir İletişim

AK Parti Afyonkarahisar İl Binası'nda gerçekleşen son "Halk Günü" programında Milletvekili Yurdunuseven, il binasına gelen vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Bu samimi atmosferde, vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'e ileterek çözüm noktasında destek aradılar.

Hizmet Odaklı Siyaset

Yurdunuseven, Afyonkarahisar'a hizmet etme konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "Her zaman Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların sıkıntısını ve derdini çözme gayretiyle hareket etmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı boyunca insan odaklı sürdürdüğü politikaları bizler de Afyonkarahisarımızda yıllardır sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle hemşehrilerimizin derdiyle dertleniyoruz. Halk Günü buluşmalarımızda onlarca vatandaşımızla hem bir araya gelip sohbet ettik, hem de onların talep ve isteklerini dinledik. Biz her zaman vatandaşlarımızın hizmetkarıyız şuuruyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim sevdamız Türkiye, bizim sevdamız Afyonkarahisar ve Afyonkarahisar'da yaşayan her bir vatandaşımızdır" şeklinde konuştu.

Sorunlara Anında Çözüm

Milletvekili Yurdunuseven, "Halk Günü" buluşmalarında taleplerini ileten vatandaşlardan telefonla çözülebilecek konuları anında çözüme kavuşturdu ve ilgili birimlere yönlendirdi. Bu sayede, vatandaşların sorunlarına hızlı ve etkin bir şekilde çözüm bulma amacı güdülmekte.