MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Afyonkarahisar'da Belediye Başkan Adaylarını belirledi.

MHP'nin Afyonkarahisar Merkez Belediye Başkan Adayı olarak Sezer Küçükkurt'u gösterdi. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 8 İl, 40 Büyükşehir İlçe, ve 7 İlçe Belediye Başkan adayının kesinleştiğini açıkladı.

Sezer Küçükkurt: "Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye İçin Canla Başla"

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, adaylığının duyurulmasının ardından yaptığı açıklamada, "Milli Mücadele'nin şehri Afyonkarahisar'ı istişare kültürü ve el birliğiyle daha da ileriye taşımak için hizmet etmeye talip olduğunu" belirtti. Küçükkurt, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve parti yetkililerine teşekkür ederek, "Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye İçin Canla Başla" dedi.

Afyonkarahisar'ın 6 İlçesinin Belediye Başkan Adayları Açıklandı

MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan diğer belediye başkan adayları şu şekilde:

Bayat: Muhammet Ali Dere

Bolvadin: Derviş Aynacı

Çay: Selim Bayram

Dazkırı: Ali Atay

Emirdağ: Hüseyin Duran

Kızılören: Ali Erol

Sadir Durmaz, toplamda 55 adayın isminin açıklandığını belirterek, "Partimizin yetkili kurullarının değerlendirmesi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda adaylıkları kesinleşen 55 adayımız, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP'nin gücünü temsil edeceklerdir" dedi.