MHP'li Belediye Başkanlarına 1000 Konut ve 150 Dükkan Müjdesi!

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP'li belediye başkanları ile birlikte Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'u makamında ziyaret ederek önemli taleplerde bulundu. Ziyaret sonucunda Afyonkarahisar'ın Şuhut, Kızılören, Bolvadin, Ahmetpaşa, Tatarlı ve Gömü ilçelerine toplamda 1000 konut ve 150 dükkan müjdesi verildi.

Milletvekili Taytak'tan Destek:

Milletvekili Mehmet Taytak, belediye başkanlarının projelerini hayata geçirmeleri için her zaman destekte olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de seçilen belediye başkanlarının projelerini yerine getirebilmeleri için ilgili kurumlara gidip görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Taytak, "Bugün TOKİ Başkanı Ömer Bulut Beyefendi'yi ziyaret ettik. Sayın Başkanımız sağ olsunlar bizi her zaman olduğu gibi bugünde samimiyetle karşıladılar. Görüşmede çok ciddi projeler için onaylar aldık kendisinden." diye konuştu.

Onaylanan Projeler:

Şuhut: 500 konut, 100 adet dükkan

Kızılören: 110 konut, 2 adet bakıcı evi ve bir dükkân

Bolvadin: 150 konut

Ahmetpaşa: 80 konut

Tatarlı: 36 konut, 8 dükkân ve İlk Yerim Projesiyle 54 adet dükkân

Gömü: 200 konut

MHP'li Belediye Başkanlarından Teşekkür:

Projelerinin hayata geçmesinde en büyük desteği Milletvekili Taytak'tan aldıklarını söyleyen MHP'li Belediye Başkanları, TOKİ konut projeleri için teşekkür ettiler. Başkanlar, "Seçimlerden önce kendi bölgelerimizde vatandaşlarımıza projelerimiz ile ilgili söz vermiştik. Belediye başkanlığımız dönemimiz boyunca Milletvekilimiz Mehmet Taytak'ın destekleri ile seçim vaatlerimizi yerine getirmek için çalışacağız." dediler.

Ziyaret Sonrası Hediye:

Ziyaret sonrası Milletvekili Taytak, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a Afyon mermerinden yapılmış saat hediye etti.

Bu önemli gelişme, Afyonkarahisar'ın Şuhut, Kızılören, Bolvadin, Ahmetpaşa, Tatarlı ve Gömü ilçelerinde yaşayan vatandaşlar için büyük bir sevinç kaynağı oldu.

Mehmet Taytak MHP TOKİ Afyonkarahisar