MHP Bolvadin Kadın Kolları Sahada Aktif: Destek İçin Mahalle Mahalle Geziyor

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi Kadın Kolları Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Bolvadin İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Güçlü ve beraberindeki partili kadınlar, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyorlar.

Güçlü ve ekibi, MHP'nin Bolvadin Belediye Başkan Adayı Derviş Aynacı'ya destek talep ediyorlar. Elif Güçlü, kadın kolları başkanlığı görevinin yanı sıra Bolvadin Belediye Meclis üyesi adayı olarak da görev yapıyor.

Güçlü'nün ifadelerine göre, amaçları Allah'ın rızasını kazanmak ve insanlara hizmet etmek, hak, hukuk ve adalet çerçevesinde hareket etmek. Kadın Kolları olarak, ulaşılmayan bir tek sokak veya cadde bırakmayacaklarını belirtiyorlar.

İnsanların kendilerini güler yüzle karşıladığını, samimiyetlerini hissettirdiklerini ve "bu kez MHP, bu kez Derviş Aynacı" dediklerini söyleyen Güçlü, Bolvadin'in MHP ve Derviş Aynacı'yı büyük bir samimiyetle beklediğini ifade ediyor.

Güçlü, Bolvadin'de sağduyunun birlikteliği ile gönül ittifakının gerçekleşeceğine inandığını ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Derviş Aynacı'nın Bolvadin Belediye Başkanı olacağına inandıklarını dile getiriyor