MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'tan Şehre 55 Projeli Vizyon!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 9 ışık düsturu ve partinin 55. kuruluş yılı vesilesiyle, şehre 55 farklı projeyle geleceğini açıkladı.

Küçükkurt, beraberinde MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve diğer parti yöneticileriyle birlikte Gazlıgöl Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Belediyecilik Anlayışında Vatandaş İle İç İçe

Gazlıgöl Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde esnaf ziyareti sırasında konuşan Başkan Adayı Küçükkurt, belediyecilik anlayışlarının vatandaşla iç içe olmak olduğunu vurgulayarak, "Belediyeler devlet ile vatandaşı buluşturma hedefini temel almalıdır. Bu sebeple, devlet-vatandaş ilişkilerini düzenleme sorumluluğu her geçen gün artmaktadır. Bizim amacımız, seçilen ve seçen ilişkisi yanı sıra, hizmeti sunanla hizmeti alan arasındaki yakınlığın ve ortak yaşam alanı bağının kurulmasını sağlamaktır." dedi.

Şehrin Sıkıntılarına Ortak Akıl Çözümü

Adaylığı sürecinde karşılaştığı ilgi üzerine konuşan Küçükkurt, "Umduğumuzun çok üstünde bir teveccüh gördük. Bu da bizi biraz daha görevi devir alma noktasında ateşliyor, biliyor. Seçim sonuçlarıyla ilgili ümitvarız. Bizim hemşehrilerimize verdiğimiz en büyük vaadimiz, şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz. İstişare kültürünü hakim kılmak zorundayız. Afyonkarahisar’ın son dönemde yaşadığı eksikliklerin başında bu gelmekte. Sıkıntıları hep beraber yaşıyoruz, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Ama irtibat noktasında, ortak aklı bulma noktasında maalesef problemler yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

MHP'nin 55. Yıl Kutlamasıyla 55 Projelik Vizyon

MHP'nin kuruluş yıl dönümü olan 55. yıl vesilesiyle 55 farklı projeyi şehre kazandırmayı hedeflediklerini belirten Küçükkurt, "MHP’nin ana ilkeleri olan dokuz ışıktan yola çıkarak, 9 ana başlık altında bu projeleri hazırladık. Afete hazırlıktan, ulaşıma, sanayi ve teknolojiden üretken belediyeciliğe kadar geniş bir yelpazede projelerimiz var. Bu projelerin altında detaylı alt projeler bulunuyor. İl teşkilatımızın oluşturduğu proje komisyonuyla teknik insanlar, kamuda çalışmış olanlar, esnaf temsilcileri hepsi el birliğiyle bu projeler üzerinde çalıştılar. Bu projeleri Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak’ın Afyonkarahisar’a gelmesiyle geniş bir aday tanıtım toplantısıyla açıklayacağız." dedi.

Sürdürülebilirlik İlkesine Vurgu

Sürdürülebilirliğin önemine değinen Küçükkurt, "Şehrimizi sürdürülebilir bir kalkınma ile yönetmek istiyoruz. Özellikle Afyonkarahisar'ın önemli noktalarını belirleyerek, bu bölgelerin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasını hedefliyoruz. Sürdürülebilirlik ilkesini benimseyerek, şehrin tüm kesimlerini kucaklayacak projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.

İş İnsanları ve Sanayicilerin Desteklenmesi

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci de konuşmasında, şehirdeki ekonominin canlanması için öncelikle iş insanları ve sanayicilerin desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Belediyenin direkt iş adamlarının desteklenmesi gerektiğini ve organize sanayi bölgelerinin kurulması için çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Belediye Başkanının şehri yönetirken liyakat sahibi kişilerle çalışması, şehirdeki sorunları dinlemesi ve çözüm üretme noktasında işbirliği yapması gerektiğine dikkat çekti.

Siyasi Geçmişi Olmayan Bir Lider

MHP İl Başkanı, Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'un siyasi geçmişinin olmamasının önemine vurgu yaparak, "Sezer Bey'in MHP'de herhangi bir siyasi geçmişi yok. Ortak bir yerde buluşulabilmeli ki bu şehir ortak bir akılla yönetilebilsin. Eğer Sezer Bey'i ittifak adayı olarak çıkarsaydık, Afyon'a bir katkı sunmazdık. Şehirdeki siyasal alanda tercih hakkı mutlaka olmalı. Biz MHP olarak işte bunu sağladık. Tüm seçimler zordur, çetin geçer; ancak inşallah sonuç hayırlı olacaktır." ifadelerini kullandı.

İstişare Her Zaman Kazandırır

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın da istişarenin her zaman kazandırdığını belirterek, şehre yapılacak katkıların sürdürülebilir olması için bu tür toplantıların önemine dikkat çekti. Sayın, projelerin hayata geçirilmesi için iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve medyanın bir arada çalışması gerektiğini söyledi.

Toplantı, Sezer Küçükkurt'un şehre yönelik projelerini açıklaması ve destekçileriyle bir araya gelmesiyle sona erdi. Afyonkarahisarlı vatandaşlar, Sezer Küçükkurt'un liderliğindeki MHP'nin vizyonunu ve şehir için öngördüğü projeleri merakla bekliyor