MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'tan 55 Proje Vaadi

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, partisinin 55'inci kuruluş yıldönümünden ilham alarak 55 projeyle seçimlere hazırlanıyor.

Gelir gider dengesini gözeterek projelerini hayata geçireceklerini vurgulayan Küçükkurt, belediye yönetiminin ehil ellere teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın yerel markası olan Söz Marketler zincirinin Erenler Şubesi'nin açılışında partililerle bir araya geldi. Belediye yönetiminin ehil ellere teslim edilmesi gerektiğini vurgulayan Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel değerlerini korumayı ve genç nesillere aktarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Projeleri arasında çocuklara yönelik kültürel etkinlikler, ücretsiz düğün salonu hizmeti ve mahalle organizasyonları gibi sosyal projeler de bulunan Küçükkurt, belediye hesaplarını inceleyerek gelir gider dengesini gözeteceklerini belirtti.

Küçükkurt ayrıca, acil eylem planları kapsamında pazar yerlerinin düzenlenmesi, tuvaletlerin yapılması, yağmur suyu toplama hatlarının düzenlenmesi ve mahallelere afet kabinleri konulması gibi acil müdahale projelerini de hayata geçireceklerini açıkladı.