MHP Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın Otopark Sorununu Çözmeye Kararlı!

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehir merkezinin en büyük sorunlarından biri olan otopark eksikliğini gidermek amacıyla önemli bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın trafik sorununa çözüm getirmeyi hedefleyen bu projeyle ilgili olarak, "Afyonkarahisar'ımızın trafik sorununu çözeceğiz" dedi.

Şehir Merkezindeki Otopark Sorununa Çözüm Yolda

Adaylık sürecindeki açıklamalarında öne çıkan isimlerden biri olan Sezer Küçükkurt, özellikle şehir merkezinin en önemli sorunlarından biri olarak öne çıkan otopark sorununu ele aldı. 2. Belediye Şehir Çarşısı'nın bulunduğu alanda çok katlı otopark projesi hayata geçirme kararı alan Küçükkurt, bu projenin şehir merkezindeki otopark problemini çözecek önemli bir adım olacağını ifade etti.

Çözüm İçin Alternatif Alanlar Değerlendiriliyor

Küçükkurt, şehrin trafik ve otopark sıkıntısını gidermek amacıyla birçok alternatif alanın değerlendirildiğini belirterek, öncelikli olarak 2. Belediye Şehir Çarşısı'nın bu konuda büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Projenin, yer altına doğru iki, üç kat ve zeminin üzerinde de iki, üç kat olmak üzere toplamda yüzlerce aracın park edebileceği modern bir otoparkı içerdiğini söyledi.

Afyonkarahisar Halkının Destek Bekleniyor

Aday, konuşmasında Afyonkarahisar halkına seslenerek, projenin başarısı için desteklerini beklediklerini dile getirdi. Küçükkurt, "Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz bizlere destek verirse, dualarını ve desteklerini bizden esirgemezse, MHP'nin kadroları bu sıkıntıların en kısa zamanda üstesinden gelecektir. Çözüm belli, karar net, Milliyetçi Hareket." dedi.