Emirdağ'da Büyük Meyve Bahçesi Projesi Başladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi, doğa ile tarımı buluşturan yeni bir proje ile gündemde. Emirdağ Belediyesi, vatandaşlara yeşil alanlar sunmak ve kentsel tarımı yaygınlaştırmak amacıyla Büyük Meyve Bahçesi Projesi'ni hayata geçirdi.

Meyve Bahçesi’nde İlk Fidanlar Toprakla Buluştu

Millet Bahçesi'nde kurulan projede, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İlçe Tarım Müdürlüğü'nün iş birliğiyle 300 adet bodur elma fidanı dikildi. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, projenin detaylarını paylaştı ve yeni fidanların dikim çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Bu proje, doğa ve tarımı bir araya getirerek, sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir adım oluşturuyor. Emirdağ Belediyesi'nin çevreye duyarlılığı ve vatandaşlarına daha yeşil alanlar sunma çabaları bu proje ile somut bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.

Afyonkarahisar Emirdağ Büyük Meyve Bahçesi Projesi