Meral Akşener'den Çarpıcı Açıklama: "Milletimiz Sandıkta Cevabını Verecek"

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay'ın dosyasının Yargıtay'a gönderilmesine dair İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararına tepki gösterdi.

Akşener, Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, Devlet kurumları arasındaki çatışmayı sonlandırma fırsatı bir kez daha heba edildi. Hukukun üstünlüğünü rafa kaldıran bu anlayışın karşısında kaybeden ise maalesef milletimiz oluyor dedi.

İktidara Sert Eleştiri: Anayasal Devlet Krizi Çıkarmakla Meşgul

Akşener, iktidarın anayasal devlet krizi yarattığına dikkat çekerek, İktidar bizzat kendi eliyle anayasal devlet krizi çıkarmakla meşgulken; milyonlarca insanımız hayat pahalılığı sarmalında mücadele etmeye devam ediyor şeklinde konuştu.

Ama hiç kimse merak etmesin; yoksulluktan, hukuksuzluktan, krizden ve kutuplaşmadan beslenen bu yönetim anlayışına, milletimiz gereken cevabı sandıkta verecek. 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimi; milletimizin haktan, hakkaniyetten ve adaletten yana mührünü vuracağı tarihi bir gün olacak diyen Akşener, önemli bir dönemeçte olduklarını vurguladı.