Mehmet Zeybek'ten 6 Şubat Deprem Anma Mesajı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, asrın felaketi olarak kabul edilen 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü vesilesiyle duygusal bir mesaj yayımladı. İşte, Zeybek Başkan'ın o anlamlı mesajı:

Dayanışmanın Önemi

Mehmet Zeybek mesajında, Afyonkarahisar halkının deprem sonrası gösterdiği büyük dayanışmaya vurgu yapıyor. Başkan Zeybek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devletin ve tüm kurumların, depremzedelerin yanında olduğunu belirtti.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin Katkıları

Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi olarak depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için ellerinden geleni yaptıklarını, hemşehrilerin bir araya gelerek deprem bölgesine yardım topladıklarını ve binlerce insani yardım tırının bölgeye ulaştırıldığını dile getirdi.

Seferberlik ve Yardımlar

Belediyenin, deprem bölgesine yardım götürmek için seferberlik ilan ettiğini belirten Zeybek, bölgeye gönderilen insani yardımların Antakya, Türkoğlu, Islahiye ve İskenderun gibi bölgelere ulaştırıldığını aktardı

Bir Yılın Ardından

Zeybek mesajında, bir yılın ardından enkazların kaldırıldığı ve depremden etkilenen şehirlerin yeniden inşa edildiği bir dönemde olduklarını ifade ediyor. Devletin ihya ve inşa çalışmalarının hızla devam ettiğine dikkat çekti.

Mesajını sonlandırırken, Mehmet Zeybek, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek ülkenin bir daha böyle felaketlerle karşılaşmamasını niyaz etti. Ayrıca, deprem bölgesine yapılan yardımlara destek olan tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.