Mehmet Taytak ve Ahmet Kahveci, Afyonkarahisar Ziyaretinde İncelemelerde Bulundu

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde önemli kurumları inceledi ve çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Bu kapsamlı ziyaret, Afyonkarahisar'ın çeşitli alanlardaki gelişmelerini değerlendirmek adına önemli bir fırsat sağladı.

AFSÜ Rektörlüğü Ziyareti

İlk olarak, Taytak ve Kahveci, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş'u ziyaret etti. Ziyarette, üniversitenin başarıları ve hedefleri konusunda bilgi alışverişi yapıldı. Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Ahmet Kahveci, üniversitenin sağlık alanındaki başarılarına vurgu yaparak, desteklerini sunduklarını belirttiler.

Beton Travers Fabrikası Ziyareti

MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Mehmet Taytak ile İl Başkanı Ahmet Kahveci, bir diğer önemli ziyaretlerini Afyonkarahisar Beton Travers Fabrikası'na gerçekleştirdi. Taytak, fabrikanın ekonomiye katkısını ve rekabet ortamını güçlendirdiğini vurgulayarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na fabrikanın önemine dair taleplerini ilettiklerini açıkladı.

Engelliler Günü Ziyareti

3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla, Taytak ve Kahveci, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konusunda bilgi alışverişi yapıldı. Milletvekili Taytak, toplumsal duyarlılığın artırılması ve engelli bireylerin yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Karayolları 31.Şube Şefliği Ziyareti

Günün son ziyaretini Karayolları 31.Şube Şefliği'ne gerçekleştiren Taytak ve Kahveci, ilin karayolu ağının önemine dikkat çekti. İlimizin kavşak noktalarındaki karışıklıkları önlemek adına, 1979 yılında açılıp 1980 darbesi sonrasında kapatılan Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün tekrar ilimize kazandırılması için çaba sarf ettiklerini açıkladılar.

Bu kapsamlı ziyaretler, Afyonkarahisar'ın çeşitli sektörlerindeki gelişmeleri değerlendirmek adına önemli bir adım oldu. Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Ahmet Kahveci, yapılan ziyaretlerde edindikleri bilgiler doğrultusunda, ilin daha da gelişmesi ve güçlenmesi için çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler