Mansur Yavaş, Keçiören'de Seçim Startını Dualarla Verdi

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara için tekrar aday gösterdiği isim olarak yerel seçim startını Keçiören'de dualarla verdi. İlk Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Keçiören'de açan Yavaş, projelerini anlatırken, Mustafa Kemal Atatürk'ün vatanseverlik vurgusuyla açıklamalarda bulundu.

Renkli Açılış ve Vatandaşın Coşkusu

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Keçiören'deki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına büyük ilgi vardı. Vatandaşlar, Yavaş'ı coşkuyla karşılayarak, çeşitli sloganlar ve pankartlarla desteklerini gösterdiler. Miting havasında geçen açılış, davul ve zurna eşliğinde renkli görüntülere sahne oldu.

Projeler ve Çalışmalar Anlatıldı

Başkan Yavaş, Keçiören'de gerçekleştirdikleri çalışmalara odaklanarak, Hacıkadın Kent Ormanı, Ovacık Parkı, Hasköy Köprülü Kavşağı gibi projelerden bahsetti. Ayrıca, Fatih Köprüsü'ne dair planlarını ve Ankara Üniversitesi ile olan protokol bekleyişini paylaştı.

Köprü İnşaatına İlişkin Açıklamalar

Fatih Köprüsü'nün planlarının iki yıl önce yapıldığını belirten Yavaş, protokolün beklediğini ifade etti. Keçiören'in trafik sorununu çözmek adına yapılmak istenen çalışmalarla ilgili Ankara Üniversitesi ile protokol beklediklerini dile getiren Yavaş, eğer protokol imzalanmazsa alternatif bir tünel yolunu gündeme getireceklerini söyledi.