Manisa'nın Salihli ilçesinde trafik kazası: 4 ölü

TAKİP ET

Manisa'nın Salihli ilçesinde şerit ihlali yapan otomobil ile işçi servisi yapan midibüs çarpıştı. Otomobilin tarlaya savrulduğu, midibüsün ise şarampole devrilerek yan yattığı kazada 4 birey öldü, 6 birey de yaralandı. 

Kaza, saat 20.15 civarında Salihli - Alaşehir karayolunda meydana geldi. Alaşehir istikametinden Salihli istikametine seyir halinda olan Ramazan Çetinkaya (67) yönetimindeki 35 BUF 96 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Ramazan Çetinkaya’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şerit ihlali yaparak karşı yoldan gelen İsmail Uçar yönetimindeki 45 J 4756 plakalı işçileri taşıyan servis minibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs şarampole devrildi. Otomobil ise takla atarak yol kenarındaki üzüm tarlasına savruldu.

Adeta can pazarının yaşandığı kazayı gören vatandaşlar, kazayı  112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üstüne vaka yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan 2 birey itfaiye ekibi aracılığıyla çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Ramazan Çetinkaya ve eşi Hayriye Çetinkaya (61) ile midibüs sürücü İsmail Uçar ve yolculardan Mahmut Bozkurt’un yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan 6 birey ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin sonrasında hastanelere kaldırıldı. Kaza ile alakalı tahkîkat başlatıldı.

salihli trafik kazası salihli trafik kazası 2021