Mahmut Koçak Adaylık Kararını Açıkladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ancak AK Parti tarafından aday gösterilmeyen Mahmut Koçak, önemli bir kararın eşiğinde duruyordu. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği istişare toplantısında kararını 1 Şubat'ta duyuracağını belirten Koçak, sonunda net bir şekilde kararını açıkladı.

Mahmut Koçak, Adaylık Yarışından Çekiliyor!

AK Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı olarak öne çıkan Mahmut Koçak, düzenlediği istişare toplantısına büyük ilgi görmüştü. Ancak, beklenen adaylık müjdesi gelmedi. Mahmut Koçak, 1 Şubat'ta yaptığı açıklamayla aday olmayacağını ve destek vereceği ismi kamuoyuyla paylaştı.

Mahmut Koçak'ın aldığı karar doğrultusunda, AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak belirlediği Hüseyin Ceylan Uluçay'ı destekleyeceği açıklandı. Koçak'ın bu kararı, siyasi dengeleri etkileyebilir ve seçim stratejilerini yeniden şekillendirebilir.

İstişare Toplantısına Yoğun Katılım

Mahmut Koçak'ın düzenlediği istişare toplantısına, il genelinden yoğun bir katılım oldu. Toplantıya katılanlar arasında Yeniden Refah Partisi'ne katılma talebinde bulunanlar da vardı. Koçak, katılımcılardan gelen yoğun talep üzerine, 1 Şubat'ta vereceği kararı merakla bekleyenlerin beklentilerini karşılamış oldu.