Kurban Bayramı Heyecanı Başladı! En Uygun Fiyatlı Kurbanlıklar Şengül Hayvancılık'ta!

TAKİP ET

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Şengül Hayvancılık ve Besi Çiftliği, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde satışlarına devam ediyor.

Kurban Bayramı'na yaklaşırken kurbanlık seçimi de önem kazanıyor. Hem sağlıklı hem de uygun fiyatlı kurbanlık arayanlar için Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Cumhuriyet Köyü'nde bulunan Şengül Hayvancılık ve Besi Çiftliği en ideal seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor.

Yılların Tecrübesiyle En Kaliteli Kurbanlıklar

Şengül Hayvancılık, yıllara dayanan tecrübesi ve hijyenik ortamda yetiştirdiği kurbanlıklarıyla Afyonkarahisar'da kurbanlık ihtiyacınızı karşılamak için hazır. Büyükbaş hayvanlar 50.000 TL ile 65.000 TL arasında değişen uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ücretsiz Çiftlik Bakımı ve Bayram Teslimi

Dilerseniz kurbanlıklarınızı bayrama kadar ücretsiz olarak Şengül Hayvancılık'ta baktırabilir, bayram günü teslim alabilirsiniz. Bu sayede kurbanlık seçiminizin stresini yaşamadan bayramın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Sevdiklerinizle Paylaşacağınız En Güzel Kurbanlıklar İçin

Sevdiklerinizle paylaşacağınız en güzel kurbanlıklar için Şengül Hayvancılık ve Besi Çiftliği'ni ziyaret etmeniz yeterli. Afyon-Konya yolu Cumhuriyet Köyü / Çay / Afyonkarahisar'da bulunan Şengül Hayvancılık, 0 531 697 90 86 numaralı telefondan da ulaşılabilir.


afyon Şengül Hayvancılık Çay İlçesi