Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya Muhtarlarıyla Manavgat'ta Buluştu

TAKİP ET

Antalya'nın tarih ve kültür zenginliklerinden biri olan Side Antik Kenti'nde gerçekleşen buluşmada, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya muhtarlarıyla bir araya geldi.

Manavgat'ta yapılan toplantıda konuşan Bakan Ersoy, turizm odaklı ve vatandaşlara hizmet odaklı projelerle bölgedeki yatırımlarını sürdürdüklerini ifade etti.

Bakan Ersoy, Manavgat yangını sonrasında hızla harekete geçerek, felaketin etkilerini azaltmak için çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, şu açıklamalarda bulundu:

2021 yılında Cumhuriyet tarihimizin en büyük yangınını yaşayan Manavgat'ta, bu felaketin ardından hızla harekete geçtik. TOKİ tarafından bölgede başlatılan 896 konut ve 280 ahırın inşaatını büyük ölçüde tamamladık. Ayrıca, geçtiğimiz yıl başladığımız 300 yataklı Manavgat Devlet Hastanesi'ni kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Eski yağhane binasını Turizm ve Seyahat Kütüphanesi'ne dönüştürerek bölgeye kazandırdık. Side Antik Kenti'ni, aydınlatma çalışmalarıyla birlikte 24 saat yaşayan bir kültür ve turizm destinasyonu' haline getiriyoruz. Muhtarlarımızın görüş ve taleplerini dinledik. Birlikte el ele vererek ilçelerimiz için çalışmaya, sorunları çözmeye devam edeceğiz.