Köksal'ın Saha Çalışmaları Hız Kesmiyor

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın dört bir yanına adaletle dolu bir hizmet sunma sözü verdi.

Köksal’ın Saha Çalışmaları Hız Kesmiyor

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Karşıyaka Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşların ve esnafın nabzını tutan Köksal, seçim öncesi önemli mesajlar verdi.

Adalet ve Hizmet Sözü

Afyonkarahisar’a adil ve kapsayıcı hizmetler sunma sözü veren Köksal, Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan ziyaretlerde bu sözlerini bir kez daha yineledi. CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde, Köksal esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyerek onlara olan yakınlığını bir kez daha gösterdi.

Afyonkarahisar’ın Geleceği İçin Taahhütler

Karşıyaka Mahallesi’ndeki ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Köksal, ulaşım, imar ve altyapı gibi önemli konularda çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarını belirtti. Pazar yerinin de düzenlenerek esnafın ve vatandaşların daha rahat bir şekilde ticaret yapabileceği bir ortama dönüştürüleceğini vurgulayan Köksal, mahalle ve semt ayrımı yapmadan herkes için eşit hizmet sunacaklarını ifade etti.

Güven ve Çalışma Azmi

Esnaf ve vatandaşların Köksal’a olan güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağını söyleyen Köksal, Afyonkarahisar’ın huzur ve adalet içinde bir geleceğe kavuşmasına az kaldığını belirtti.