Köksal: Emekçilerin Dua ve Desteklerine Güveniyoruz

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, kendisi hakkında çıkarılan dedikodularla ilgili açıklamalarda bulundu. Köksal, son zamanlarda yapılan algı operasyonlarına dikkat çekerek, "Kaybedeceğini anlayanlar son çırpınışlarını yapıyorlar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, 31 Mart seçimlerinde Afyonkarahisar'da zaferle çıkacağına inandığını belirtti ve kendisi hakkında yapılan yanıltıcı söylentilere karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Köksal, "Hemşehrilerim beni tanıyor. Ben yıllarca onların haklarını savundum. Seçildiğimde hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım" şeklinde konuştu.

Hizmetlerin Yetersizliği Yeni Projelerle Kapatılmaya Çalışılıyor

Köksal, seçimi kaybedeceğini anlayanların son çırpınışları olarak nitelendirdiği durumu şu sözlerle değerlendirdi: "Son dönemde, seçim kaybetme ihtimalini görenler, TOKİ projeleri gibi vaatlerde bulunmaya başladılar. Ancak TOKİ'nin konut yapmasıyla belediyenin bir ilgisi yok. Asıl önemli olan, geçmişte vaat edilen ve yerine getirilmeyen projelerdir. Bu vaatlerin yerine getirilmemesi, inandırıcılığını sarsıyor. Anladıkları kadarıyla seyyar bir temel atarak, projelerin tamamlanacağını söylemek istiyorlar. Ancak bu tür hamlelerin halkımızı kandırmaya yetmeyeceğini düşünüyorum. Afyonkarahisarlılar, gerçekleri görmekten ve hakkını aramaktan asla vazgeçmeyecekler."

Emekçilerin Dua ve Desteklerine Güveniyoruz

Köksal, belediye başkanı adaylığı sürecinde emekçilerle kurduğu samimi ilişkilere de değindi. Belediye personelinin, kendisinin seçilmesi durumunda işlerinden çıkarılacakları yönünde korkutulduğunu ifade eden Köksal, bunun AKP'nin son çırpınışları olduğunu belirtti. "Benim tek isteğim, emekçi kardeşlerimin her namazdan sonra bana hayır dualarını eksik etmemeleridir" diyen Köksal, bu şekilde çalışanlarla olan bağını güçlendirdiğini dile getirdi.

Hakkaniyet ve Adalet İlkemiz

Belediye başkanı seçilmesi durumunda herkesin huzur içinde çalışacağını ve hiç kimsenin hakkının yeneceğine izin vermeyeceklerini belirten Köksal, şunları söyledi: "Belediyede çalışanların endişe etmelerine gerek yok. Geçmişte savunduğum ilkelerden ödün vermeden hareket edeceğim. En düşük personel maaşlarını CHP'li belediyeler vermektedir. Bu geleneği devam ettireceğiz ve işçilerimizin haklarını her zaman koruyacağız."