Köksal: Afyonkarahisar'ı Yeniden İnşa Etmek İçin Hazırız

TAKİP ET

CHP'nin Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'da kararlı bir şekilde gece gündüz demeden çalıştıklarını ve Afyonkarahisar için kurduğu hayallerin gerçekleşmesine çok az kaldığını dile getirdi. Köksal, hemşehrilerinin desteğinin, Afyonkarahisar'ı yeniden inşa etme hedeflerine bir adım daha yaklaşmalarını sağladığını vurguladı.

Gerçek Belediyecilik İçin Yola Çıktık

Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın çevresindeki gelişmiş şehirlere gıpta ile baktığını belirterek, şehre gerçek belediyecilik anlayışını getireceklerini ifade etti. Köksal, yıllardır devam eden kaldırım ve parke taşı döşeme alışkanlığının artık değişmesi gerektiğini ve seçilmesi durumunda Afyonkarahisar'ı İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi gelişmiş illerin segmentine taşıyacaklarını söyledi.

"Afyonkarahisar artık lüzumlu olmayan kaldırım taşlarından ibaret bir belediyecilik anlayışından kurtulmalı" diyen Köksal, "Şehrimizde uzun vadeli planlar ve projeler ile gerçek değişimi sağlayacağız. Bu şehir hak ettiği değere kavuşacak. Ben bu yola yüreğimi koydum. Milletvekili olduğum dönemde gösterdiğim çaba ve özveriyi, belediye başkanı olarak da aynı heyecanla sürdüreceğim" şeklinde konuştu.

Başarılı Belediyelerden İlham Alıyoruz

Köksal, Ankara, İstanbul, Eskişehir gibi büyükşehirlerin başarılı belediye başkanları ile yaptığı görüşmelerden ve fikir alışverişlerinden bahsederek, "Ülkemizdeki başarılı belediyelerin nasıl çalıştıklarını gözlemledik. Bu şehrin sevdalısıyım ve hizmet etmek için can atıyorum. Hemşehrilerim de bana güveniyor çünkü onlar da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde verdiğim mücadeleyi görüyorlar" dedi.

Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın geleceğine yönelik umutlarını ve hedeflerini yüksek tutarak, şehri daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışacaklarını sözlerine ekledi