Kızılören'de Naime Demir Vefat Etti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesi, sevilen bir ismi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Naime Demir, yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan ayrıldı. Kızılören halkının sevgi ve saygısını kazanmış olan merhum Naime Demir, cömert ve yardımsever kişiliğiyle tanınıyordu.

Sevgi ve Umutla Anılan Naime Demir

Uzun yıllar boyunca Kızılören halkına sevgi ve umut sunan Naime Demir, hayattayken gösterdiği özveri ve samimiyetle herkesin kalbinde özel bir yer edindi. Onun sevgi dolu yüreği, ilçenin dayanışma ruhunu pekiştirdi.

Kızılören Belediyesinden Taziye Mesajı

Kızılören Belediyesi, Naime Demir'in ailesine başsağlığı dileyerek, ayrılık acısında sabır ve metanet temennisinde bulundu. Belediye, ilçenin bu zorlu sürecinde Demir ailesine destek olmaya devam edeceğini ifade etti.

Kızılören Halkından Dayanışma

Naime Demir'in vefatı, eşi Ali Demir ve ilçe halkı arasında büyük bir üzüntü yarattı. Naime Demir, geride bıraktığı güzelliklerle ve sevgiyle anılmaya devam edecek. Kızılören, sevilen kadının kaybını hissederken, onun bıraktığı izleri ve anılarıyla yaşamaya devam edecek. Allah'tan merhum Naime Demir'e rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.